Descriere

STINGATOR CU SPUMANT TIP SM50

SPUMA MECANICA PRESURIZAT PERMANENT

UTILIZARE STINGATOR CU SPUMANT TIP SM50:

Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B, atat in spatii inchise (magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri) cat si in spatii deschise (statii PECO, santiere, organizari evenimente).

Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

DATE CONSTRUCTIVE STINGATOR CU SPUMANT TIP SM50:

Agentul de stingere – Solutie spumanta fluoroproteinica care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A si B. Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

Gazul propulsor – azotul ( N), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Robinetul – este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru care indica presiunea.

Recipientul – este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

Brand

Tehnosting

TehnoSting are o veche tradiție în domeniul producerii și comercializării stingătoarelor portabile și transportabile pentru stingerea incendiilor: stingătoare incendii cu pulbere, cu spumă mecanică, cu bioxid de carbon, distribuției de echipamente pentru stingerea incendiilor, furtunuri de refulare de toate tipurile și accesorii psi, hidranți de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale și accesorii destinate prevenirii și stingerii incendiilor, precum și prestarea de servicii de verificare, încărcare și reparare a stingătoarelor, servicii de consultanță, formare și instruire în domeniul prevenirii și protecției împotriva incendiilor.
tehnosting

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stingator cu spumant tip SM50”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *